Bizden haberler

Thursday, February 22, 2007

Sebze Corbasi


Malzemeler:

- 1 sogan
- 1-2 kabak ( kabuklarini soymadan dogradim)
- 1-2 havuc
- misir (goz karari koyuyorum)
- tuz, karabiber, feslegen
- egg noodles yada eriste ilede guzel oluyor
- ezilmis domates + 1 tatli kasigi biber salcasi

Tarifi:

- Kucuk dogranmis soganlari ve sebzeleri az miktarda sivi yagda kavuruyoruz, ezilmis domatesleri ve biber salcasini katip biraz daha ceviriyoruz.
- Tuz , karabiber , feslegen ve sicak su ekleyip biraz kaynatiyoruz.
- Egg noddle yada eriste ( yada herhangi bir cesit makarnada olur) ekliyoruz. Eristeler pisene kadar kisik ateste pisirmeye devam ediyoruz. Ben sebzeleri cok yumusamis sevmedigim icin fazla pisirmiyorum..

Afiyet olsunn...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home