Sebze Corbasi
Malzemeler:
- 1 sogan
- 1-2 kabak ( kabuklarini soymadan dogradim)
- 1-2 havuc
- misir (goz karari koyuyorum)
- tuz, karabiber, feslegen
- egg noodles yada eriste ilede guzel oluyor
- ezilmis domates + 1 tatli kasigi biber salcasi
Tarifi:
- Kucuk dogranmis soganlari ve sebzeleri az miktarda sivi yagda kavuruyoruz, ezilmis domatesleri ve biber salcasini katip biraz daha ceviriyoruz.
- Tuz , karabiber , feslegen ve sicak su ekleyip biraz kaynatiyoruz.
- Egg noddle yada eriste ( yada herhangi bir cesit makarnada olur) ekliyoruz. Eristeler pisene kadar kisik ateste pisirmeye devam ediyoruz. Ben sebzeleri cok yumusamis sevmedigim icin fazla pisirmiyorum..
Afiyet olsunn...
0 Comments:
Post a Comment
<< Home